olcsó függöny árak
KEZDŐLAP • • FÜGGÖNY • • TÉRELVÁLASZTÓ FÜGGÖNY • • SPAGETTI FÜGGÖNY • •TAPÉTA • • TOVÁBBI TERMÉKEINK • • KAPCSOLAT
             
 

Függöny

Hiába vagyunk otthon, nem rekeszthetjük ki teljesen a falainkon kívüli környezetet, de befolyásolhatjuk, mennyire legyenek hatással ránk a külső történések, és a fényviszonyok. Erre a célra a függöny tökéletes megoldás.

függöny   olcsó függöny árak függöny képek   függöny árak

Bemutatótermünkben csodálatos függöny anyag kínálat várja, ahol kényelmes körülmények között választhatja ki az elképzelésének leginkább megfelelőt. Lehetősége van arra, hogy a függöny mellé mindjárt a hozzá illő bútorszövetet is megvásárolja. Kínálatunkban számtalan szebbnél szebb függöny anyag szerepel, neves európai partnereink jóvoltából. Az exkluzív és az olcsó függöny egyaránt megtalálható, garantáltan kiváló minőségben.

Függöny típusokról röviden

Fényáteresztő függöny

Az ablakon beáramló fényt áteresztik, a belátást nappali fényben meggátolják. Színeivel, formájával a szoba hangulatát tovább hangsúlyozó stíluselem lehet.

Fényáteresztő függöny óriási választékát ismerjük. Különféle textúrás, hímzett, nyomott mintás, szövött és bordűrös fényáteresztő függönyöket. A legkedveltebb függöny anyag a csipke vagy a batiszt. Ez függöny formatartó, könnyen mosható, és többnyire vasalást sem igényel.

függöny   szép függöny függöny anyag   szép és olcsó függöny

Sötétítő függöny

A sötétítő függöny anyagától függően részben vagy teljesen kirekeszti a külső fényt, és megakadályozza a belátást a belső világítás mellett is.
Fontos, hogy a sötétítő függöny stílusában alkalmazkodjon a szoba berendezéséhez és a mellette alkalmazott kísérő, fényáteresztő függönyhöz is.

Az egyik legjobb megoldás a black-out sötétítő függöny, ami különleges eljárással készül, több rétegben, és 100%-ban kizárja a fényt, ennek ellenére kellemes tapintású, lágy esésű.

A függönyök nagy része 140-160 cm széles, ezért a függöny több részből készül el. A lapok összevarrva, de akár külön-külön is alkalmazhatóak.
A karnis hosszához képest kétszeres mennyiségű anyagot igényel, a minimumredőzés 1,5-szeres hossz.
A sötétítő függöny aljában nincsen ólomzsinór, ezért a két sarkába varrt tasakokba helyezett ólom lapokkal egyenesíthető az alja.

sötétítő függöny   sötétítő függöny sötétítő függöny, kedvező árak   sötétítő függöny

Konyhai függöny, vitrázs függöny

A vitrázs függöny a leggyakrabban használt konyhai függöny. Fényáteresztő hatásának köszönhetően a helységben világos lesz, de a beláthatóságot korlátozza, valamint dekoratív jelentőséggel is bír. A vitrázs függöny rúdját közvetlenül a konyhaablak keretére rögzíthetjük.

konyhai függöny   vitrázs függöny
vitrázs függöny
konyhai függöny
feszített roletta   konyhai függöny

Vitrázs rúd, vitrázs pálca

A vitrázs főleg a konyhai függöny rögzítésére szolgál. Többnyire áttetsző függöny kerül rá, ami megakadályozza a beteketintést, de a szükséges fényt beereszti.

vitrázs rúd   vitrázs rúd

  

 


függöny anyagfüggöny anyag minták


függönyfüggöny minták katalógusok


rolettafüggöny anyag


rolettafüggöny anyag


rolettafüggöny anyag


rolettafüggöny képek


rolettafüggöny anyag


rolettafüggöny anyag


rolettafüggöny bolt


rolettafüggöny anyag


rolettafüggöny bolt


rolettafüggöny anyg


rolettafüggöny képek


rolettafüggöny bolt


rolettafüggöny képek


rolettafüggöny bolt


rolettafüggöny képek


rolettafüggöny anyag


rolettafüggöny katalógusok


rolettafüggöny bolt

 

 

 

A megfelelő függöny anyag megválasztásánál figyelnünk kell, hogy mennyire szükséges a helyiség sötétítése. Kevésbé napsütötte tájolású helyiségbe egy lazább szövésű sötétítő függöny is elegendő, de egy folyamatosan napsütötte szobát célszerű 100%-ban fényzáró, black out függöny anyaggal árnyékolni.

Amennyiben külső árnyékolóval a teljes sötétítés megoldott, úgy a függöny csak dekorációs szerepet játszik.

Tekekintse meg főbb beszállítóink függöny és lakástextil kollekcióit. Ez a függöny anyag bemutató is igazolja, hogy érdemes ellátogatni hozzánk, ahol nyugodt körülmények között, természetes fényben is látható, megtapintható a sok szép függöny. Bemutatatótermünk olyan, mint egy barátságos függöny bolt.

Kattintson a linkre a függöny kínálat megtekintéséhez!

Apelt

Apelt egy különleges német márka. A különleges mintákban a kreativitás és a high-tech találkozik, követve a nemzetközi trendeket és a kortárs dizájnt.

függöny anyag   függöny képek függöny anyag   Apelt, függöny képek

Comersan

A spanyol Comersan bútorszövetek, függönyök és egyéb otthoni, valamint irodai és szállodai környezet dekorációjához tervezett anyagok gyártója. Kiemelkedő minőség, nagy választék, versenyképes ár és 100% pamut összetétel jellemzi a márkát. Az európai tervezők által kifejlesztett kollekciók sokféle igényt kielégítenek, a termékválaszték rendkívül változatos és széleskörű.

függöny választék   szép függöny függöny anyag   függöny képek

Mirox Excellent

Mirox excellent kollekció változatos belga függönyökből, sötétítőkből és black out anyagokból áll. Megtalálhatóak benne egyaránt a klasszikus és a letisztult modern textilek is.

Mirox függöny   Mirox excellent függöny függöny   függöny árak

Fr-One

Az FR-One garancia a biztonságra és a minőségre, amelyet nemzetközi előírások szabályoznak a függöny és bútorszövet lángmentes tulajdonságaira vonatkozóan.

lángmentes függöny  függöny árak tűzbiztos függöny   lángmentes függöny anyag

Vriesco

Az 'A House of Happiness' kollekció a cég saját fejlesztésű és gyártású termékcsaládja, mely mind stílusban, mind árfekvésben sokrétű. Mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és személyiségének megfelelő textíliát.

függöny képek   függöny anyag szép függöny   függöny
 
KEZDŐLAP • • FÜGGÖNY • • TÉRELVÁLASZTÓ FÜGGÖNY • • SPAGETTI FÜGGÖNY • •TAPÉTA • • TOVÁBBI TERMÉKEINK • • KAPCSOLAT

A függöny a lakás éke. Egy jól megválasztott sötétítő függöny és fényáteresztő függöny a helyiség enteriőrjének meghatározója lehet. Bemutatótermünk olyan, mint egy barátságos függöny bolt. Függöny kínálatunkban nyugodt körülmények között válogathat, szakképzett kolléganőink tanácsaikkal segítik. Honlapunkon függöny képek ezrei látható. Kiváló függöny anyag, kedvező függöny árak. Konyhai függöny, azaz vitrázs függöny lenyűgöző kínálata. A vitrázs függöny (konyhai függöny) közvetlenül az ablakra szerelhető. További termékeink árnyékolás témakörben: szalagfüggöny, roletta, szagfüggöny lamella, roletta anyagok, desig súlyok, lapfüggöny, roló, raffroló, térelválasztó, térelválasztó függöny, térelválasztó ötletek, függönytartó, függönyrúd, függöny, pliszé, tapéta, függönyök, karnis, függönykarnis, rúdkarnis, fa karnis, árnyékolástechnika, árnyékolók, árnyékolás