pliszé
Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Lapfüggöny karnis

Budapesti bemutatótermünkben lapfüggöny csodálatos választékban áll a rendelkezésére. Érdemes felkeresni minket! A lapfüggöny napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezet. Praktikussága, egyszerűsége kiválóan alkalmazható modern és klasszikus otthonunkban is. A lapfüggöny főbb ismertető jele, a lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még színesebbé, izgalmasabbá tehetjük árnyékolónkat.

lapfüggöny árnyékolás

A lapfüggöny csúszó lapjainak szélessége szintén egyedileg, méretre készülnek. Ezek tépőzáras lapok, melyek az alumínium sínben csúsznak. Mozgatásuk lehet kézi, zsinóros, vagy motoros. Kézi mozgatás esetén lehetőség van akasztószem rögzítésére a tépőzáras lapon, így függöny elhúzó pálcával könnyedén mozgatható. Ebben az esetben szükség van ütközőkre, amik elősegítik a lapok egymásba kapcsolódását. E nélkül is rendelhető, ez esetben minden lapot szabadon mozgathatunk bármely irányba.

lapfüggöny árnyékolástechnika

lapfüggöny panelfüggöny

Lapfüggöny sín

A lapfüggöny sín 600 cm-es alumínium sínből készül méretre vágva.
Cégünk forgalmaz 2, 3, 4 és 5 pályás panellókat is. Raktári színek a fehér és az eloxált (szürke).

A lapfüggöny csúszó lapjainak szélessége szintén egyedileg, méretre készülnek. Ezek tépőzáras lapok, melyek az alumínium sínben csúsznak. Mozgatásuk lehet kézi, zsinóros, vagy motoros.

lapfüggöny sín 5 pályás. lapfüggöny sín 3 pályás.

lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.

Lapfüggöny mozgatása

Kézi mozgatás esetén lehetőség van akasztószem rögzítésére a tépőzáras lapon, így függöny elhúzó pálcával könnyedén mozgatható. Ebben az esetben szükség van ütközőkre, amik elősegítik a lapok egymásba kapcsolódását. E nélkül is rendelhető, ez esetben minden lapot szabadon mozgathatunk bármely irányba. Zsinóros kezelés esetén a sín egyik végén lógó kezelő segítségével mozgathatjuk a lapokat, ezek végére design súly helyezhető, ezzel még esztétikusabbá téve azt. A lapfüggöny zsinóros mozgatása esetén a lapok elhelyezése már szabottabb, mint kézi mozgatásnál, a lapok nem mozgathatóak csak a beállított irányba.

Lapfüggöny textil

A lapfüggöny (panelfüggöny) elkészíthető függöny anyagokból, ez esetben rendkívül széles választékkal állunk rendelkezésre (fényáteresztők, sötétítők, blackout - fényzáró anyagok). Alkalmazhatunk azonban vásznakat, avagy a közkedvelt natúr kollekciós anyagokból is elkészíthetjük a kívánt lapfüggönyt. A sínre tépőzár segítségével rögzíthetjük az anyagot, aljára bújtatót varrunk a súlylapnak. A sínre tépőzár segítségével rögzíthetjük az anyagot, aljára bújtatót varrunk a súlylapnak.

lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.

Motoros lapfüggöny

A lapfüggöny karnis motoros kialakítás esetén távirányítóval kapható, ilyenkor a motor (12 V-os) minden esetben a sín mögött, baloldalon helyezkedik el, kapcsolós kialakítás nem lehetséges.

lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.

Import Lapfüggönyöky

Külföldi beszállítóink kínálatában exkluzív termékek szerepelnek. Bemutatótermünkben kiválaszthatja az igényének megfelelőt.

Látogasson el hozzánk!

lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.