pliszé
Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Spagetti azaz zsinór függöny

A Zsinór függöny a fényáteresztő függönyök családjába tartozik. Feladata, hogy megszűrje a beáramló fényt, és megvédjen a kíváncsi tekintetektől, valamint a lakás enteriőrjének meghatározója legyen.

pliszé függöny pliszé

pliszé függöny pliszé

pliszé függöny pliszé

A spagetti függöny ablakra szerelve fényáteresztő funkcióját maradéktalanul ellátja, a betekintés tekintetétében a hagyományos függönyökkel nem versenyezhet, viszont esztétikailag a csúcson van. Spagetti (zsinór) függöny nagy választéka várja bemutatótermünkben.
Előnye még, hogy változatos színekben kapható és nagy belmagasságokhoz is rendelhető!
Zsinór függöny Budapest és az ország területén.

pliszé függöny pliszé
A zsinór függöny roppant kedvelt árnyékoló, népszerűsége folyamatosan növekszik a felhasználók valamint a lakberendezők között. Ezt a közkedveltséget annak köszönheti, hogy remekül illeszkedik a modern és minimál lakások hangulatához, nem egy konvencionális megoldás, hanem a lakás enteriőrjének maghatározója. Mesébe illő hangulatot áraszt, elegáns, egyszerű és letisztult.

pliszé függöny pliszé

pliszé függöny pliszé

pliszé függöny pliszé

A spagetti függöny többféle funkcióra alkalmas, ezért szerelhetjük ablakra, ajtókeretre. Nem sötétít, a teret nem szűkíti, térelválasztóként pedig sejtelmes, fantasztikus hangulatot ad a helyiségnek. A függöny sínes alumínium karnisra (behúzó szalaggal) vagy rúdkarnisra (karikákkal) egyaránt szerelhető, mozgatása úgy történik, mint más függönynek: kézzel, zsinórral vagy motorral.

pliszé függöny pliszé

pliszé függöny pliszé

Spagetti függöny tisztítása
A gépi mosásnál a zsinór függönyt összekötjük, egy mosózsákba helyezzük el. Kímélő fokozaton 30 fokon mossuk, centrifugázni nem szabad. Kézi mosásnál, áztassuk be, majd többször nyomkodjuk ki, ne dörzsöljük. Többszöri öblítés után, kézi nyomással távolítsuk el a víz nagy részét, és akaszthatjuk is vissza helyére.