pliszé
Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

SZALAGFÜGGÖNY

Az árnyékolástechnika nagy találmánya a szalagfüggöny.
Szalagfüggöny készítés és szerelés cégünk egyik fő profilja. Vásároljon a gyártótól, megéri!

Szalagfüggöny ismertető letölthető

lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.

lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.

lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.

Spagetti szalagfüggöny

Kínálatunkban szerepel egy újdonság is, a spagetti szalagfüggöny. Ebben az esetben nincs súly és gyöngylánc, a lamellák közt kedvünkre átsétálhatunk. Előnye a hagyományos függönnyel szemben, hogy nagyobb lamella hosszúságban is kapható. Spagetti szalagfüggöny 89 mm-es lamella szélességben kaphatóak.

 
lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.

Szalagfüggöny design súlyok

Kézi mozgatás esetén a zsinórra design súly szerelhető. Ez az elegáns szalagfüggöny kiegészítő nagy választékban kapható bemutatótermünkben

lapfüggöny sín 2 pályás.   lapfüggöny sín 4 pályás.
Tekintve, hogy a szalagfüggönyök saját készítésűek, így kedvező piaci áron tudjuk értékesíteni.
A szalagfüggöny több szempontból is kitűnő választás, árnyékolóként és térelválasztóként is megállja a helyét. A lamellák anyagának és színének gondos megválasztásával lakásunk, munkahelyünk dísze, az enteriőr meghatározója lehet. Szalagfüggöny szerelés házilag is megoldható.

Szalagfüggöny lamellák

szalagfüggöny


Egy szalagfüggöny karnison belül is lehet több színárnyalatú lamella, ezzel fokozhatja a design hatását, teret adhat saját kreativitásának. A szalagfüggönyök nem csak egyenes sínnel készülhetnek. Igény szerint a karnis hajlítható bástya- és bolt ívben. Ilyen esetekben célszerű a felmérést szakemberrel elvégeztetni, hogy a végeredmény olyan legyen amilyet elképzelt.

A szalagfüggöny lamelláinak anyaga sokrétű, és számtalan színben, színárnyalatban kapható. Szalagfüggöny lamelláiról több kép>>>

A szalagfüggöny működése összetett. A lamellák elhúzásának, és/vagy elforgatásának mértékével szabályozható a bejövő fény mennyisége és a betekintés lehetőségének mértéke. A lamellák elhúzása történhet kívánság szerint: jobbra, balra, két oldalra, középre. Ezt a szalagfüggönyök megrendelésekor jelezni kell. A lamellák 180 fokos szögben elfordíthatóak. Választható olyan lamella is amelyiknek oldalai más színűek. A szalagfüggönyök lamellái két szélességi méretben kaphatóak.

A szalagfüggönyök működtetése történhet kézzel, a zsinórzat segítségével, de mint szinte minden termékünket, motoros, távirányítású kivitelben is elkészítjük. A 12 voltos motor a sín mögött bal oldalán helyezkedik el.
A szalagfüggönyök szerelhetőek mennyezetre és oldalfalra, egyenes és ferde síkokra egyaránt. Tetőtéri ablakok árnyékolása is megoldható szalagfüggöny segítségével. Ilyenkor a feszített szalagfüggöny alkalmazása a célszerű.

A lamellák portaszítóak, de szükség esetén tollseprűvel vagy nedves ruhával tisztíthatók. A szalagfüggöny lamellái sérülés vagy durvább szennyeződés esetén könnyen cserélhetőek. Ilyen esetben rendelje meg a lamellát, és igény szerint a cserét szakembereink elvégzik.

lapfüggöny sín 2 pályás. lapfüggöny sín 4 pályás.

A karnis felszerelése viszonylag egyszerű, de igény szerint szakembereink elvégzik.